- Sucha masa – 93, 20 %;
- Wapń – 16, 58 %;
- Fosfor – 3,40 %;
- Sód – 6,38 %;
- Magnez – 5,53 %;
- Wit. A – 850 000 j.m.;
- Wit. D – 51 000,00 j.m.;
- Wit. E – 2 125,00 mg;
- Wit. B1 – 204,00 mg;
- Wit. B2 – 17,00 mg;
- Wit. B6 – 8,50 mg;
- Wit. B12 – 850,00 mcg;
- Kwas pantotenowy – 34,00 mg;
- Niacyna – 4 250,00 mg;
- Biotyna – 42 500,00 mcg;
- Cynk – 4 250,000 mg;
- Cynk (chelat aminokwasowy) – 2 125,00 mg;
- Mangan – 1 275,00 mg;
- Mangan (chelat aminokwasowy) – 850,00 mg;
- Miedź – 425,00 mg;
- Miedź (chelat aminokwasowy) – 425,00 mg;
- Fitobiotyki – 4250,00 mg
- Jod – 85,00 mg
- Selen – 25,50 mg (w tym selen chroniony 10 mg)
- Kobalt – 17,00 mg
- Cukier – 5,70 %